Barcelona and Modernity: Picasso, Gaudí, Miró, Dalí

P.V.P.: 79,00 €
Preu Amic: 71,10 €

Publicat amb motiu de l'exposició organitzada pel Cleveland Museum of Art i el Metropolitan Museum of Art de Nova York, en associació amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya de Barcelona.

03001079091

Autor: William H. Robinson, Jordi Falgàs, Carmen Belen Lord, Josefina Alix, Cleveland Museum of Art, Metropolitan Museum of Art (Nova York, N.Y.)

Editorial: CMA, Yale University Press
Any de publicació: 2006
ISBN: 9780300121063
Idioma: anglès

Característiques del producte:
524 pàgs.
600 il·lustracions en color
tapa dura
31 x 23 cm

Descripció:
Aquest llibre examina aquest notable període de setanta-un anys, quan Barcelona va regnar com un dels centres més dinàmics de l'art i l'arquitectura modernistes d'Europa. Centrant-se en la Renaixença catalana, el Modernisme, el Noucentisme, els moviments d'avantguarda de principis de segle XX i les reaccions artístiques a la Guerra Civil espanyola, els assajos d'un extraordinari equip internacional d'acadèmics ofereixen noves perspectives sobre l'obra d'artistes catalans com Antoni Gaudí, Pablo Picasso, Joan Miró i Salvador Dalí.

L'exposició va comptar amb més de 300 obres d'art entre les quals: pintures, escultures, cartells, fotografies, tèxtils, mobles, objectes decoratius i dissenys i models arquitectònics.

Productes relacionats