Joan Miró. Cartells d’un temps, d’un país

P.V.P.: 18,00 €
Preu Amic: 16,20 €

02001663000

Atenció! Últims articles en estoc

Autor: AA. VV.
Editorial: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Museu d'Història de Catalunya
Any de publicació: 2011
Idiomes: català-espanyol-anglès

Característiques del producte:
112 pp.
43 il·lustracions en color
Rústica amb solapes
24 x 24 cm

Descripció:
El catàleg de l’exposició “Joan Miró. Cartells d’un temps, d’un país” permet apropar-se a la figura de Joan Miró i a la seva obra cartellista des de la perspectiva d’un compromís actiu amb la política, la societat i la cultura de Catalunya. Més enllà dels models interpretatius de la seva obra des de vessants plàstiques o visuals, aquest catàleg se centra en la relació que l’artista va mantenir amb els moments històrics que li va tocar viure.
És en aquest sentit que l’anàlisi de l’obra cartellista de Joan Miró és una ocasió, en cert sentit privilegiada, per poder resseguir l’aparició, la continuïtat i l’evolució de les posicions compromeses de l’artista i també per avaluar matisos i detalls de certs posicionaments que va prendre, de les relacions que va mantenir i de les iniciatives de les quals va formar part.

Productes relacionats

Productes relacionats

P.V.P. 6,70 €
Preu Amic 5,36 €

Llibreta amb enquadernació rústega texturada amb impressió delCollage-peinture que Joan Miró va pintar el 1934  

P.V.P. 65,00 €
Preu Amic 52,00 €

P.V.P. 65,00 €
Preu Amic 52,00 €

Reproducció del “pochoir” de Joan Miró que es va publicar al número 4-5 de la revista “Cahiers d’art”, de l’any 1937. La tècnica emprada per Miró és el “pochoir” o estergit, que consisteix a retallar les formes en làmines de cartró o zinc (Miró fa servir zinc), pintar-les i transferir-les al paper per contacte.

P.V.P. 95,00 €
Preu Amic 76,00 €

Cartell de commemoració del 75è aniversari del Futbol Club Barcelona (1974), una composició en què es combinen els signes i els traços característics de Miró amb un escut de l’equip català i la paraula Barça escrita a mà per l’artista.