Catàleg de l'exposició Lee Miller i el surrealisme a la Gran Bretanya. Editat per Eleanor Clayton aquest catàleg explica la història d’un apassionant moment cultural: per primera vegada, les fotografies de Miller i les seves col·laboracions amb els artistes surrealistes més importants que treballaven a la Gran Bretanya es presenten al costat de l’obra d’aquests últims, oferint una visió panoràmica i calidoscòpica alhora d’una de les escenes artístiques més vibrants del darrer segle.
Atenció! Últims articles en estoc
Data de disponibilitat:
Autores: Patricia Allmer, Eleanor Clayton i Hilary Floe
Editorial: Fundació Joan Miró
Any de publicació: 2018
Publicat originalment en anglès per Lund Humphries en col·laboració amb The Hepworth Wakefield.
Característiques del producte:
160 pàgines
50 il·lustracions en color i 60 il·lustracions en blanc i negre
Tapa dura
270 × 228 mm
Idiomes disponibles:
ISBN català: 978-84-16411-44-3
ISBN castellà: 978-84-16411-45-0
Descripció:
La fascinació que desperten l’obra i la persona de Lee Miller (1907-1977) no ha parat de créixer amb el pas del temps. Tot i que sovint se l’ha presentada com una figura singular i aïllada, el cert és que aquesta dona pionera va estar al bell mig d’una xarxa d’artistes que van contribuir a canviar el rumb de la història de l’art del segle xx.
Beehave ha desplegat un díptic editorial en dos temps: la primera part, Escrits apícoles, és una recopilació d’assajos que han servit de marc teòric a l’exposició; la segona part, On són les abelles, recull les intervencions que artistes d’arreu han fet a les sales de la Fundació Joan Miró i a la ciutat.
"Éluard, Cramer, Miró - «À toute épreuve»", més que un llibre reconstrueix la història de la creació del llibre de Miró fet a partir d'un recull de poemes de Paul Éluard amb el mateix títol. La mostra s'inclou dins la sèrie Miró. Documents, que té per objectiu aprofundir en alguns aspectes de l'obra de Miró a partir del fons de l'Arxiu de la Fundació.
Aquest catàleg presenta no només el treball arquitectònic de Sert, sinó també la repercussió que el seu treball ha tingut en l’entramat urbà. Com a teòric, sent molt jove defensava els plantejaments de la nova arquitectura. Com a creador, va ser autor d’edificis encara avui admirats com la Fundació Joan Miró. Creat per contenir-hi l’obra del seu amic...
Fi de partida: Duchamp, els escacs i les...
38,00 €
Llibreta amb tres tipus de paper (especial per...
32,00 €