On són les abelles?

P.V.P.: 26,00 €
Preu Amic: 20,80 €

Ja està disponible On són les abelles?, la segona publicació de Beehave que recull totes les intervencions artístiques del projecte acompanyades dels textos de la comissària Martina Millà i l’escriptora Andrea Valdés.

Beehave indaga sobre el dret de les abelles de la mel a habitar els espais urbans, sobre la convivència d'una desitjada i necessària biodiversitat amb els elements artificials de la ciutat.

Consulta aquí el material digitalitzat

Autors: Martina Millà, Andrea Valdés
Editorial: Fundació Joan Miró
Any de publicació: 2018

Característiques del producte:
102 pàgines, 88 il·lustracions
Tapa rústica
23 x 17 cm

Idiomes disponibles:
Català-Anglès: ISBN 978 84 16411 41 2
Espanyol-Anglès: ISBN 978 84 16411 42 9

El projecte Beehave inclou obres dels artistes Joan Bennàssar, Luis Bisbe, Alfonso Borragán, Joana Cera, Gemma Draper, GOIG (Pol Esteve & Miquel Mariné) & Max Celar, Vadim de Grainville & Marcos Lutyens, Jerónimo Hagerman, Marine Hugonnier, Anne Marie Maes, Melliferopolis (Ulla Taipale & Christina Stadlbauer), Joan Miró, Anna Moreno, Àlex Muñoz & Xavi Manzanares, Luis Fernando Ramírez Celis, Toni Serra (Abu Ali), Ulla Taipale, Andrés Vial, Pep Vidal i Philip Wiegard.

Productes relacionats

Productes relacionats

P.V.P. 30,00 €
Preu Amic 24,00 €

Beehave ha desplegat un díptic editorial en dos temps: la primera part, Escrits apícoles, és una recopilació d’assajos que han servit de marc teòric a l’exposició; la segona part, On són les abelles, recull les intervencions que artistes d’arreu han fet a les sales de la Fundació Joan Miró i a la ciutat.

P.V.P. 15,00 €
Preu Amic 12,00 €

Escrits apícoles es presenta com un recull d’assajos que serveixen de marc teòric de la mostra Beehave (16/02/2018 - 20/05/2018), però és només la primera part d’un projecte editorial més ampli. De la mateixa manera, l’exposició és només el primer capítol de Beehave, que es desplega per la ciutat de Barcelona en un programa d’intervencions centrades en la...