Exposició actual 

Hi ha 7 productes.
P.V.P. 15,00 €
Preu Amic 12,00 €

Escrits apícoles es presenta com un recull d’assajos que serveixen de marc teòric de la mostra Beehave (16/02/2018 - 20/05/2018), però és només la primera part d’un projecte editorial més ampli. De la mateixa manera, l’exposició és només el primer capítol de Beehave, que es desplega per la ciutat de Barcelona en un programa d’intervencions centrades en la...

P.V.P. 8,95 €
Preu Amic 7,16 €

Bossa de l'exposició Beehave

P.V.P. 19,90 €
Preu Amic 17,91 €

Filosofia i apicultura s’uneixen en aquest llibre que recorre la història del pensament occidental, des d’Aristòtil fins als nostres dies, a través de la saviesa que proporciona l’observació de les abelles. El rusc ha estat objecte d’estudi en la filosofia, l’art, la ciència i fins i tot la política, que han buscat en aquest misteri els secrets de la...

P.V.P. 15,90 €
Preu Amic 14,31 €

Mark Magill és professor de meditació i apicultor, dues activitats que exigeixen capacitat d’observació i de concentració. A través de la lectura d’aquest llibre, l’autor convida el lector a experimentar el plaer que suposa la pràctica d’ambues disciplines.

P.V.P. 24,95 €
Preu Amic 22,46 €

La mort i la primavera és un llibre sobre la sedició i una de les novel·les més tràgicament belles de la Mercè Rodoreda, on les abelles són un símbol de la mort i la renaixença.

P.V.P. 22,95 €
Preu Amic 20,66 €

En aquesta novel·la guanyadora del premi dels llibretes noruecs el 2015, la seva coneguda autora reflexiona sobre l’evolució de l’ésser humà i la seva relació amb la natura. I ho fa a través de tres històries situades en el passat, el present i el futur, amb les abelles com a nexe comú.

P.V.P. 19,50 €
Preu Amic 17,55 €

El 1973 i inspirant-se en la lectura de Henry David Thoreau, Sue Hubbell decideix canviar de vida radicalment i marxa a viure a les muntanyes Ozarks, a Missouri. Allà escriu aquest llibre, considerat un clàssic de l’anomenada escriptura de la natura i del moviment pel decreixement.

Visualitzant 1 - 7 de 7 productes