4 de desembre de 2017 Comparteix

Conferència a càrrec de Pedro Azara i Marc Marín

«L'art modern i Sumer (I): les estàtues ens miren»

14 de desembre, a les 19 h

L'exposició no esgota el nombre d'artistes i obres influïts per l'art mesopotàmic, ni l'abast d'aquesta influència es limita al que narra i mostra l'exposició Sumer i el paradigma modern. Altres artistes també es van interessar per aquest nou «primitivisme» que els mitjans i les missions arqueològiques van saber divulgar i promocionar. La xerrada amplia el coneixement d'aquestes relacions.

Auditori de la Fundació Joan Miró
Activitat gratuïta

Més informació

Nou article al blog

Maria Gabriella Micale - «El llegat de l'arquitectura mesopotàmica»

En el marc de l’exposició Sumer i el paradigma modern, l’arqueòloga i investigadora Maria Gabriella Micale indaga com l’arquitectura del segle XX es nodreix dels dibuixos dels pioners de l’arqueologia, reinterpretant i recomponent l’arquitectura del Pròxim Orient antic en el disseny d’edificis moderns.

Més informació

Itinerari per l'arquitectura d'avantguarda

La Barcelona del GATCPAC

17 de desembre de 2018, a les 11 h

La Barcelona del GATCPAC. Itinerari per l'arquitectura d'avantguarda és un recorregut per Sant Gervasi que permet descobrir l'evolució de l'arquitectura al llarg del segle XX i posar-la en relació amb els esdeveniments més importants que han tingut lloc en l'àmbit polític, social, cultural i artístic a Barcelona.

Activitat de pagament
Cal fer reserva prèvia

Més informació

Experiències, visites i tallers

Activitats per a famílies

Desembre de 2017

La programació per a famílies aplega una gran diversitat d'activitats i experiències adreçades a tots els públics amb la finalitat de potenciar les inquietuds de cadascú i afavorir la relació personal amb l'art.

Les propostes s'articulen en tres eixos: experiències al voltant de la col·lecció Joan Miró, activitats interdisciplinàries que parteixen de les exposicions temporals i el cicle de l'Espai 13, i, finalment, altres exploracions relacionades amb l'entorn de la Fundació, els camins que hi porten, el paisatge, el barri i Montjuïc.

Més informació
Reenvia aquest e-mail als teus contactes / Vols modificar les teves dades? / Vols donar-te de baixa?
Fundació Joan Miró
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona
T. +34 93 44 39 470
www.fmirobcn.org Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube
Us informem, d'acord amb la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, que les dades personals que ens heu facilitat s'incorporen en un fitxer automatitzat que és responsabilitat de la Fundació Joan Miró, Centre d'Estudis d'Art Contemporani i la finalitat del qual és informar de les activitats que es duen a terme a la Fundació Joan Miró de Barcelona.