Maig de 2017 Comparteix

Activitats dins del marc de l'exposició «Autogestió»

Models d'autogestió

4 i 18 de maig de 2017

Dijous 4 de maig, a les 19 h
Educació autogestionada
Presentació del projecte de l'Escola Arcàdia de Can Batlló (Centre educatiu autogestionat i cooperatiu en projecte per a 2018).
A càrrec de l'equip pedagògic de l'Escola Arcàdia

Dijous 18 de maig, a les 18 h
Autoconstrucció                                                      
Presentació del llibre John F C Turner. Autoconstrucción. Por una autonomía del habitar (Escritos sobre urbanismo, vivienda, autogestión y holismo), de Kathrin Golda-Pongratz, José Luis Oyón, John F C Turner i Volker Zimmermann.
A càrrec de Kathrin Golda-Pongratz, coeditora del llibre, arquitecta i professora d'urbanisme internacional.

Activitats gratuïtes
Confirmeu l'assistència a: [email protected]

Més informació

Activitat a l'entorn d'Éluard, Cramer, Miró - «À toute épreuve», més que un llibre

Ricard Ripoll. Lectura de poemes de Paul Éluard

11 de maig, a les 19 h

Ricard Ripoll, professor de literatura i de traducció literària a la UAB, oferirà una lectura dels poemes que conformen À toute épreuve de Paul Éluard, escrits arran de la ruptura amb Gala després que l'abandonés per Salvador Dalí.
L'activitat tindrà lloc a la sala on es reconstrueix el procés de la creació del llibre de Joan Miró publicat el 1958 a partir d'aquest poemari.

Activitat gratuïta
Confirmeu l'assistència a: [email protected]

Més informació

Fotografia al vestíbul

Cloe Masotta. D'un píxel un poema

Del 16 de maig al 17 de setembre

El vestíbul de la Fundació, dedicat a la fotografia amateur, prepara l'exposició D'un píxel un poema, de Cloe Masotta, en el marc de l'Epicentre Brossa, un programa d'activitats al voltant de la figura i l'obra de Joan Brossa, poeta i artista plàstic que va transformar la cultura catalana contemporània.

Al blog de la Fundació Cloe Masotta explica la seva immersió en l'univers de Brossa i relata la successió de casualitats que han fet que el poeta hagi passat a formar part de la seva vida.

Més informació

Portes obertes a la Fundació

Dia Internacional dels Museus i Nit dels Museus

18 i 20 de maig de 2017

La Fundació Joan Miró ofereix entrada gratuïta dijous 18 de maig, de 10 a 21 h, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i dissabte 20 de maig, de 19 a 1 h, en el marc de la Nit dels Museus.
Us convidem a visitar la col·lecció de Joan Miró i les exposicions temporals: Autogestió i Éluard, Cramer, Miró — «À toute épreuve», més que un llibre, les fotografies de Cloe Masotta al vestíbul i Hot Iron, d'Adrià Julià, a l'Espai 13.

Reenvia aquest e-mail als teus contactes / Vols modificar les teves dades? / Vols donar-te de baixa?
Fundació Joan Miró
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona
T. +34 93 44 39 470
www.fmirobcn.org Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube
Us informem, d'acord amb la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, que les dades personals que ens heu facilitat s'incorporen en un fitxer automatitzat que és responsabilitat de la Fundació Joan Miró, Centre d'Estudis d'Art Contemporani i la finalitat del qual és informar de les activitats que es duen a terme a la Fundació Joan Miró de Barcelona.