23 d'abril de 2017 Comparteix

Arts Santa Mňnica

ArtsLibris

del 21 al 23 d'abril de 2017

ArtsLibris. Fira Internacional de l'Edició Contemporània és un espai de trobada d’editors centrat en publicacions d’art, fotografia i experimentació gràfica.

La Fundació Joan Miró compartirà un espai amb el MACBA, el CCCB, el Museu Picasso, el MNAC, la Fundació Antoni Tàpies i el Museu del Disseny de Barcelona per donar visibilitat a les seves publicacions museístiques i fomentar l’esperit de col·laboració entre les diverses institucions de la ciutat.

#llibresart

Més informació

La Fundació a la Rambla

Diada de Sant Jordi

Diumenge 23 d'abril

Veniu a trobar-nos a la Rambla, entre els carrers Pintor Fortuny i Carme, i descobrireu les publicacions del museu i moltes altres novetats editorials sobre arquitectura i art.
Us en destaquem algunes:

Engañosas transparencias, de Herzog i De Meuron, una reflexió sobre la transparència en arquitectura i art a partir d'una visita a la casa Farnsworth de Mies van der Rohe.

Gérald Cramer et «ses» artistes: Chagall, Miró, Moore, un llibre que convida a descobrir l'activitat d'un dels editors d'art més importants del món.

Pensamiento visible, de Pere Salabert, un assaig sobre l'estil i l’expressió, sovint considerats sinònims, i sobre si per gaudir de l’art cal entendre les obres

Familimiró

Mirotípies. Taller de tipografies

22 i 29 d'abril, a les 11 h

A partir del vostre nom i amb diferents tipografies, us convidem a fer estampacions sobre un full de paper. Després el plegarem i obtindrem una petita publicació.
El joc d'estampació i el plegat permetrà fer diverses lectures.

Més informació
Reenvia aquest e-mail als teus contactes / Vols modificar les teves dades? / Vols donar-te de baixa?
Fundació Joan Miró
Parc de Montjuďc
08038 Barcelona
T. +34 93 44 39 470
www.fmirobcn.org Facebook Twitter Pinterest Instagram Youtube
Us informem, d'acord amb la Llei orgŕnica 15/1999 de protecció de dades de carŕcter personal, que les dades personals que ens heu facilitat s'incorporen en un fitxer automatitzat que és responsabilitat de la Fundació Joan Miró, Centre d'Estudis d'Art Contemporani i la finalitat del qual és informar de les activitats que es duen a terme a la Fundació Joan Miró de Barcelona.